Tervetuloa Mission Positive Handprint -hankkeen aloitustapahtumaan!
#savoniaAMK
Tule kuulemaan ravitsemisalan huipuilta, miten ravintolat voivat olla vastuullisuuden edelläkävijöitä, ja miten muutos kohti kestävämpää ja hiilineutraalimpaa huomista tehdään! Tapahtumaan voi osallistua 4.4. kello 15.30.-18.00 verkossa ja Dylan Marmoripihalla osoitteessa Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki.
Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero Foodprint -hankkeen jalanjäljillä ravintola-alan vastuullisuuspolulla ja tärkeillä vastuullisuusteemoilla. Mission Positive Handprint -hanke tukee ravintoloiden vihreää siirtymää, ja tarjoaa ravintola-alan toimijoille avaimia muutoksen tueksi vertaisoppimisen, yhteiskehittämisen ja digitaalisten ratkaisujen avulla.
Ilmoittaudu mukaan etänä tai paikan päälle klikkaamalla tästä.
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 20.3. kello 23.00 mennessä.
Ohjelma:
15.00 Ovet avautuvat, tarjolla pientä purtavaa
15.30 Ohjelma alkaa
- Tervetulotoivotus: Anne Turunen, projektipäällikkö
- Sesonkien kunnioittaminen, vastuullinen maailmankuva ja personoitu näkemys: Linnea Vihonen, chef+food designer
- Ilmastotekoja keittiössä: Sanna Mansikkamäki, toimittaja, Otavamedian food manager
- Verkostoitumista
- Mitä suomalaiset odottavat ravintoloiden vastuullisuudelta?: Heidi Huttunen, vastuullisuusasiantuntija, Kespro
- Tie vastuullisten raaka-aineiden ravintolaksi: Sasu Laukkonen, keittiömestari, Ora Restaurant
- Mission Positive Handprint esittäytyy
18.00 Tilaisuus päättyy
Juontajina Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen.
Mission Zero Foodprint -hankkeen työkirja Ravintolat hiilijalanjäljillä on ilmestynyt, löydät sen klikkaamalla tästä. Työkirja toimii käsikirjana vastuullisuuspolulle lähteville ravintola-alan toimijoille.
Tervetuloa!