Kategoria: Ruokajärjestelmä
Kategoria: Ruokajärjestelmä
Kestävyyttä nurmesta hanke pureutui nurmentuotannon haasteisiin, mob-laidunnuksen hyötyihin ja syysrypsin kannattavuuteen
14.11.2024
Kestävyyttä Nurmesta -hankkeen loppuseminaari tarjoaa ajankohtaiset tulokset ja tulevaisuuden suuntaviivat!Lue lisää
Lue lisääUudet maksuttomat ravitsemuksen verkkotyökalut arvioivat ruokavaliosi ja tukevat hyvään syömiseen
11.11.2024
Omien ruokailutottumusten tarkastelu ja kehittäminen on jatkossa helppoa Ravitsemusnavigaattorin ja Ravitsemuspolun avulla.Lue lisää
Lue lisääRatkaisuja syntyy, kun päästään vastakkainasettelun yli – Savonian ja Ylen Erätauko-keskustelu Kiuruvedellä
27.09.2024
Ylen ja Erätauko-säätiön Hyvin sanottu -hankkeen tarkoitus on vahvistaa keskustelukulttuuria ja luoda mahdollisuuksia rakentavaan keskusteluun.Lue..
Lue lisääPohjoissavolaisilla mauilla lisää elinvoimaisuutta ja kestävyyttä maakuntaan
15.05.2024
Pohjoissavolainen lähiruoka tulee näkymään ja kuulumaan vahvasti seuraavien kahden vuoden aikana Lähituotteilla makua lautaselle -hankkeen..
Lue lisääPohjois-Savon ruoka-alan tulevaisuus – kohti kestävää kasvua ja vientiä
26.03.2024
Maa- ja metsätalousministeriö kokosi Pohjois-Savon ruoka-alan toimijoita yhteen ruoka-alan kasvuun ja vientiin liittyen.Lue lisää
Lue lisää