Kategoria: Mission Positive Handprint

Kategoria: Mission Positive Handprint

Vastuullisempaa kattausta ravintoloihin
01.09.2023
Elämme kestävyyskriisin aikaa, joka vaikuttaa vahvasti myös jo ravintola-alaan. Jotta yhteiskunta pystyy kehittymään kestävämmäksi ja..
Lue lisää
Savonia-artikkeli: Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset huomioivat nyt myös ympäristövaikutukset!
30.08.2023
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset julkaistiin kesäkuussa 2023 ja päivityksiä on ollut noin 10 vuoden välein viimeisen..
Lue lisää
Savonia-artikkeli: Pohjois-Savon ravintoloissa taklataan alan haasteita vihreän siirtymän avulla
15.08.2023
Hankkeen myötä heille on karttunut tietoa ja osaamista mm. sosiaalisesta vastuullisuudesta, vastuullisuusviestinnästä, hiilijalanjäljen pienentämisestä, ilmastoystävällisten..
Lue lisää
Savonia-artikkeli: Vastuullisuusvinkkejä ja savolaisia helmiä tarjolla Euroopan gastronomiseksi maakunnaksikin valitussa Pohjois-Savossa
28.03.2023
Mission Positive Handprint-hankkeen pilottiyritykset pääsivät suuntamaan tutustumismatkalle myös Pohjois-Savoon. Matkan tarkoituksena oli saada inspiraatiota vertaisiltaan..
Lue lisää
Mission Positive Handprint -hanke on PRO 2023 -finalisti
01.12.2022
Savonia-ammattikorkeakoulu ja 10 pohjoissavolaista ravintolaa ovat mukana ravintola-alaa uudistavassa vastuullisuustyössä.Lue lisää
Lue lisää
Savonia-artikkeli: Lähiruokaa ja raaka-aineiden kierrätystä Uudenmaan ravintoloissa
01.09.2022
Mission Postive Handprint -hankkeessa pyritään lisäämään vastuullisuutta ravintolatoiminnan eri osa-alueilla.Lue lisää
Lue lisää
Savonia-artikkeli: Onko hävikki, hiilijalanjälki sekä energian ja veden säästö jo hallussa ravintolassanne?
08.08.2022
30 pilottiravintolaa mittaa, seuraa ja todentaa oman ravintolansa vastuullisuustoimia erilaisten digiratkaisuiden ja sovellusten avulla. Lue..
Lue lisää
Tervetuloa Mission Positive Handprint -hankkeen aloitustapahtumaan!
09.03.2022
Tule kuulemaan ravitsemisalan huipuilta, miten ravintolat voivat olla vastuullisuuden edelläkävijöitä, ja miten muutos kohti kestävämpää..
Lue lisää