– Monet hyvät ideat syntyvät arjessa. Tarvitaan ripaus myös rohkeutta viedä ideaansa pidemmälle tai ainakin jonkun toisen arvioitavaksi, kirjoittaa Savonia-ammattikorkeakoulun yrityspalvelujohtaja Kaija Sääski Savon Sanomien Liikettä liiketoimintaan -blogissa.
Sääski kuvaa kirjoituksessaan entistä mutkattomampaan ruuan hankintaan ja valmistamiseen keskittyvän Komerofoodin tarinan. Yritys sai alkunsa Savonialla työskennelleen konetekniikan diplomi-insinööri Pekka Nuutinen ajatuksesta. Alkuaikoina Komerofoodin ruokapaketteja pakattiin Savonian opetuskeittiössä ja näin myös matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijat pääsivät mukaan uuden firman kehitykseen, välillä ideoimaan markkinointia tai esiintymään mainosvideoissa.
Lue lisää Komerofoodin tarinasta ja Business Center Pohjois-Savon toiminnasta: https://blogit.savonsanomat.fi/liiketta-liiketoimintaan/komerofood-savoniasta-suomen-valloitukseen/