Sipulit laarissa.

Kategoria: Ruokaliiketoiminta

Sipulit laarissa.

Vehviläisen sipulitilalla kokoonnuttiin parantamaan maaperää ja hallitsemaan sivuvirtoja

25.06.2024

Vehviläisen sipulitilalla järjestettiin Agri-Food klusterin treffit, jossa sukellettiin maaperän terveyden ja sivuvirtojLue lisää

Lue lisää
Pöydällä ravintolan ruoka-annoksia,joita kokki taustalla asettelee.

Nyt etsitään Pohjois-Savon maukkainta menukokonaisuutta

07.06.2024

Ravintola-alan ammattilaisille suunnatussa kilpailussa osallistujat hyödyntävät pohjoissavolaisia raaka-aineita innovatiivisesti.Lue lisää

Lue lisää
Piirretyssä kuvassa ihmisiä pyöreän pöydän ympärillä neuvottelemassa, taustalla maailman kartta.

Pohjois-Savon ruoka-alan tulevaisuus – kohti kestävää kasvua ja vientiä

26.03.2024

Maa- ja metsätalousministeriö kokosi Pohjois-Savon ruoka-alan toimijoita yhteen ruoka-alan kasvuun ja vientiin liittyen.Lue lisää

Lue lisää
Ruoka-annoksia pöydällä.

Kestävämpi yhdessä – Agri-Food Klusterin brändäys

26.02.2024

Klusteri on syntynyt aidosta tarpeesta ja halusta vahvistaa Itä- ja Pohjois-Suomen maaseutuelinkeinoja ja ruokaketjua. Lue..

Lue lisää
Marjasmoothie ja karhunvatukoita.

Ruokavalioindeksin kehittämistä palvelumuotoilun keinoin

21.02.2024

Savonia-ammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen yliopisto kehittävät yhdessä ruokavalioindeksiä palvelumuotoilun keinoin.Lue lisää

Lue lisää
Ruoka-annoksia pöydällä.

Ethical Food Entrepreneurship

20.02.2024

The world’s growing demand for food, limited resources related to climate change and the inability..

Lue lisää
Ruoka-annoksia pöydällä.

Eettinen elintarvikeyrittäjyys

02.02.2024

Maailman kasvava ruoan kysyntä, ilmastonmuutokseen liittyvät resurssien rajallisuus ja maatalouden kyvyttömyys vastata kasvavaan kysyntään pakottavat..

Lue lisää
Winter vegetarian, vegan food cooking ingredients. Flat-lay of vegetables, fruit, beans, cereals, kitchen utencil, dried flowers, olive oil over white wooden background.

Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tiedonsiirtotilaisuus 28.11.

03.11.2023

Tilaisuudessa esitellään kaikille avointa oppimismateriaalia eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä ja se on tarkoitettu kaikille elintarvikealan toimijoille,..

Lue lisää
Kokki katsoo kameraan ja hymyilee.

Savonia-artikkeli: Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset huomioivat nyt myös ympäristövaikutukset!

30.08.2023

Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset julkaistiin kesäkuussa 2023 ja päivityksiä on ollut noin 10 vuoden välein viimeisen..

Lue lisää
Agrologiopiskelijoita pellolla.

Savonia-artikkeli: Pellonkäytön suunnittelulla rehuomavaraisuuteen

18.08.2023

Rehuomavaraisuus tilalla luo varmuutta yrityksen kannalta ja vaatii suunnitelmallisuutta pellonkäytön, tilan koneistuksen ja siilokapasiteetin suhteen...

Lue lisää